У Бродах перкинулася автівка

У Бродах перкинулася автівка
Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області, внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 жовтня близько 19.30 на автодорозі Броди – Червоноград по вулиці Богуна у місті Броди.
Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «FORD FIESTA COMFORT», 50-річний мешканець Бродів, не обравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, з'їхав в кювет, де транспортний засіб перекинувся.
Внаслідок автопригоди водій отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований з діагнозом: «забій верхніх хребців хребта».
Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. Призначено експертизи.

Відділ комунікації поліції Львівської області
за матеріалами Наталії Магулки
Золочівський відділ поліції

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Бродів

04.10.2017 12:33