Двох росіян, що намагалися на довше лишитися в Україні, виявили прикордонники на КПВВ "Новотроїцькому"

Перевищення терміну перебування на території України іноземними громадянами, як і відсутність посвідки про постійне проживання караються законом. Втім, двоє громадян Росії про це підзабули.
Як повідомили у прес-службі Донецького прикордонного загону, на контрольний пункт вїзду-виїзду "Новотроїцьке" на виїзд за маршрутом Хмельницький-Шахтарськ прибув громадянин РФ 1988 року народження. Як виявилося, в даного громадянина відсутня посвідка на постійне проживання в Україні.
Даного громадянина передано представникам Волноваського відділку поліції для притягнення до адміністративної відповідальності за ст 203. Ч1 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).
А напередодні на КПВВ "Новотроїцьке" на вїзд за маршрутом Донецьк-Волноваха прибув громадянин РФ 1986 року народження, який надав на паспортний контроль закордонний паспорт громадянина РФ виданого та посвідку на постійне проживання в Україні.
Було виявлено, що чоловік перевищив термін перебування на тереторії України на 419 діб.
Даного громадянина передано представникам Волноваського ВП для притягнення до адміністративної відповідальності за Ч1 ст.203.

Фото Valerija Karpylenko.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Волновахи

04.10.2017 12:14