Шкільне лісництво Сколівщини - одне з найкращих у Всеукраїнському конкурсі

Шкільне лісництво Сколівщини - одне з найкращих у Всеукраїнському конкурсі
Днями у м. Житомирі відбувся Фінальний етап ХІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Відтак, шкільне лісництво Труханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завоювало ІІІ місце.

Команда юних лісівників Сколівського району отримала Диплом управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства за ІІІ місце, активну участь та високий рівень представленої лісогосподарської та дослідницької роботи та отримала цінний подарунок.

Окрім того, учениця 10 класу Сніжана Тарахомин отримала ІІІ місце за захист науково-дослідницької роботи.

Загалом, у конкурсі взяли участь команди учнівських лісництв із 23 областей України, керівники учнівських лісництв, представники лісових господарств, державних і громадських організацій та установ, науковці. Під час зльоту на виставці-огляді учнівських лісництв команди-учасники презентували досягнення області у лісовій галузі, а у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт захищали свої роботи.

Зазначимо, що активну роботу у підготовці команди до всеукраїнського конкурсу керівника шкільного лісництва - вчителя біології Хомин Ольгу Володимирівну, а також сприяння ДП «Сколівське лісове господарство» у виділенні навчально-дослідницької бази у Труханівському лісництві для виконання наукової роботи.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Сколе

04.10.2017 11:38