У Жовкві відкрив свої двері модернізований дитячий садочок(ФОТО)

У Жовкві відкрив свої двері модернізований дитячий садочок(ФОТО)
Сьогодні, 29 жовтня урочисто відкрили дошкільний навчальний заклад №2, модернізований за кошти ЄС, Львівської обласної державної адміністрації та Жовківської міської ради.

За результатом проекту очікуютьзниження викидів парникових газів, впровадження енергоефективних технологій, використання відновлювальних видів палива та виховання енергоощадної поведінки у жителів міста Жовква та поширення досвіду серед місцевої влади інших населених пунктів України.

Директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайло Мельник під час відкриття привітав керівництво та мешканців міста Жовква з завершенням реалізації проекту.

«Цей проект – це не лише еталон комплексної енергомодернізації будівлі дитячого садку, це і потужний інструмент зміни свідомості нас, як українців. Адже ці діти, вже пишаються, що відвідують енергоефективний садок, і ми будемо спільно старатись поширювати цей досвід на інші заклади»,-наголосив Михайло Мельник.

Довідково:

Цей проект фінансується Європейським Союзом в рамках Регіональної програми

сусідства щодо демонстраційних проектів сталого місцевого розвитку (Com-Dep). Контракт на отримання гранту між Європейською комісією та Жовківською міською радою підписали 30 грудня 2014 року. Загальна тривалість проекту становить 36 місяців із загальним бюджетом 860 000 євро. Тут утеплили фасад та дах, замінили покрівлю, вікна та двері. Також замінили систему опалення, встановили індивідуальну котельню та теплу підлогу в двох ігрових кімнатах на першому поверсі, а також встановили індивідуальну котельню.

 



Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Жовкви

29.09.2017 18:03