На Сколівщині вантажне авто зіткнулося з мікроавтобусом

На Сколівщині вантажне авто зіткнулося з мікроавтобусом
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що внаслідок ДТП четверо осіб отримали тілесні ушкодження.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 вересня близько 23.20 на автодорозі Київ – Чоп в селі Тухолька, Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажного автомобіля «МАН», 36-річний житель міста Червоноград, рухаючись в напрямку Києва, не обрав безпечної швидкості, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Віто» під керуванням 48-річного мешканця Івано-Франківської області.

Внаслідок автопригоди в хірургічне відділення госпіталізовано водія мікроавтобуса з діагнозом «забій грудної клітки, різана рвана рана правого предпліччя» та його пасажирку, 66-річну жительку Івано-Франківської області, з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана першого пальця правої стопи». Ще двом пасажиркам мікроавтобуса, теж мешканкам Івано-Франківської області віком 37 та 38 років, лікарі надали медичну допомогу.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Сколе Новини Червонограда

13.09.2017 19:27