У Стрию провели спільну нараду правоохоронці та працівники «Укртелекому»(ФОТО)

У Стрию провели спільну нараду правоохоронці та працівники «Укртелекому»(ФОТО)
Поліцейські та зв’язківці обговорили проблему зі систематичними крадіжками телефонного кабеля на території Стрийського та Миколаївського районів.

Сьогодні, 18 серпня, у актовій залі Стрийського відділу поліції відбулася зустріч за участі тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника відділу поліції майора поліції Ярослава Марчишина, начальника відділу моніторингу Управління поліції охорони у Львівській області підполковника поліції Михайла Мищишина, начальника Стрийського відділу поліції охорони капітана поліції Михайла Романюка, представників «Укртелекому» Володимира Горбатюка та Ростислава Маковя’ка, а також поліцейських відділу поліції охорони.

Як зазначив у своєму виступі Володимир Горбатюк, начальник відділу регіональної безпеки Львівської філії ПАТ «Укртелеком», після пошкодження ліній зв’язку багато людей, особливо це стосується літніх людей, опиняються у небезпеці, адже не можуть викликати «швидку», поліцію чи рятувальників. А випадки крадіжок кабелю трапляються доволі часто, зокрема на сьогоднішній день гостро постає проблема розкрадань кабелю в місті Новий Розділ на Миколаївщині.

Михайло Романюк підкреслив, що злодії, як правило, заздалегідь готують колодці для подальшого потрапляння, а на викрадення кабелю витрачають всього декілька хвилин. Тож правоохоронцям дуже необхідна допомога місцевих мешканців для своєчасного виявлення і затримання таких зловмисників.

На зустрічі визначили першочергові кроки в роботі правоохоронців у боротьбі з цією проблемою, а також окреслили спільні заходи у взаємодії поліцейських з співробітниками підприємства.

Стрийські правоохоронці звертаються до місцевих мешканців з проханням не бути байдужими і повідомляти про осіб, котрі підозріло поводять себе біля колодців, де проходять лінії зв’язку, а працівники «Укртелекому» обіцяють грошову винагороду за інформацію, яка допоможе правоохоронцям затримати крадіїв телефонного кабелю.

Відділ комунікації поліції Львівської області
за матеріалами Ольги Марцинюк
Стрийський відділ поліції





Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Нового Роздолу Новини Миколаєва

18.08.2017 16:29