У Стрию на засіданні вирішували питання від безпеки дорожнього руху до квартирного обліку

У Стрию на засіданні вирішували питання від безпеки дорожнього руху до квартирного обліку
17 серпня цього року відбулося чергове засідання Стрийського міськвиконкому, яке вів міський голова Стрия Роман Шрамов’ят.

З інформацією про виконання рішення виконавчого комітету №91 від 19 квітня 2017 року «Про затвердження заходів з підготовки закладів освіти до роботи в 2017-2018 навчальному році» виступила начальник відділу освіти О.Матвіїв.

Начальник фінансового управління Л.Коваль доповіла про виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року та про внесення змін до показників міського бюджету на 2017 рік.

Інформацію про погодження змін до Програми економічного та соціального розвитку м.Стрия на 2017 рік надала начальник відділу економіки Г.Баран.

Перший заступник міського голови Стрия Р.Маланій виніс на розгляд міськвиконкому питання про затвердження складу міської комісії з безпеки дорожнього руху.

Про надання одноразової грошової допомоги громадянам міста і про надання матеріальної допомоги пенсіонерам та ветеранам Стрийського відділу поліції ГУ НП у Львівській області доповів заступник міського голови Стрия Р.Волинець.

На засіданні міськвиконкому розглянуто питання про затвердження проектно-кошторисної документації; про взяття на квартирний облік громадян, які потребують покращення житлових умов; про затвердження складу містобудівельної ради при відділі архітектури та містобудування; про затвердження складу позавідомчої комісії з питань будівництва, реконструкції, капітального ремонту об’єктів житлово-громадського, промислового і комунального призначення, благоустрою та інженерної підготовки території; про зняття з балансу житлових будинків; про продовження оренди нежитлових приміщень; про переведення житлових приміщень в нежитлові, надання дозволу на встановлення гаражів, надання поштово-адресних номерів, внесення змін в рішення,продовження терміну розміщення зовнішньої реклами; про дозвіл на обдарування малолітніх дітей та інші питання, що стосуються життєдіяльності нашого міста.

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

18.08.2017 15:06