Вагітна житомирянка потрапила під колеса Mazda, а 5-річного хлопчика збив моторолер

Вагітна житомирянка потрапила під колеса Mazda, а 5-річного хлопчика збив моторолер
У Житомирі 17 серпня іномарка травмувала 20-річну вагітну, якій незабаром народжувати.

Про це 17 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 13.30. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mazda CX-7, жителька обласного центру, вчинила наїзд на пішохода, 20-річну житомирянку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП пішохід отримала травми у вигляді забоїв кінцівок та тулуба. Жінку, яка перебуває на останньому триместрі вагітності, було госпіталізовано», - інформує поліція.

Того ж дня у селищі Новогуйвинське Житомирського району під колеса моторолера потрапив 5-річний хлопчик.

«17 серпня близько 18.30 у смт Новогуйвинському водій моторолера здійснив наїзд на малолітнього пішохода, який раптово вибіг на дорогу. За попередньою інформацією водій моторолера, 64-річний місцевий житель, рухаючись  у дворі багатоповерхівки, вчинив наїзд на пішохода, 5-річного жителя цього ж селища, який раптово вибіг на проїзну частину дороги. У результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді подряпин кінцівок та був госпіталізований до обласної дитячої лікарні», - повідомляє відділ комунікації.

Поліція закликає батьків подбати про безпеку дітей, щоразу нагадуючи про правила поведінки поблизу автошляхів та демонструючи це власною поведінкою:

- переходьте дорогу лише у дозволених місцях – по «зебрі», підземних та надземних переходах. При цьому міцно тримайте дитину за руку, не дозволяйте пустувати та відволікатися;

- не можна вибігати на проїзну частину з тротуару, можна лише спокійно зійти, попередньо оцінивши ситуацію;

- пам'ятайте, що причиною ДТП може стати не тільки наїзд автомобіля або мотоцикла, але й велосипеда. Будьте уважні вулицях та у дворах;

- чітко визначте для дитини межі території для прогулянок, навчіть її переходити вулиці тільки в групі з іншими пішоходами.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня на вулиці Промисловій сталася смертельна ДТП, в якій загинула 28-річна жінка.

Житомир.info


Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира

18.08.2017 12:36