На Рівненщині Renault зіштовхнувся з вантажівкою, загинув житель Житомирської області

На Рівненщині Renault зіштовхнувся з вантажівкою, загинув житель Житомирської області
На автодорозі Київ-Чоп у Рівненській області у результаті зіткнення автомобілів Renault Trafic та «Урал» 17 серпня о пів на першу ночі загинув 42-річний мешканець Житомирщини.

Про це пише прес-служба ГУНП у Рівненській області.

«Слідчі на місці події встановили, що поблизу села Терентіїв 37-річний водій Renault Trafic, житель Житомирської області, не вибравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожньої обстановки, допустив зіткнення із вантажним автомобілем «Урал» під керуванням 36-річного мешканця села Курозвани, який здійснював маневр розвороту. У салоні Renault Trafic перебували два пасажири, мешканці міста Андрушівка: 39-річний брат водія та 42-річний знайомий. Унаслідок ДТП 42-річний пасажир від отриманих травм загинув на місці. Решта учасників — не постраждали. Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби з механічними пошкодженнями доставили територію Гощанського відділення поліції», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 15 серпня у Житомирі на вулиці Промисловій ВАЗ врізався у припарковану фуру, загинула пасажирка.



Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира

17.08.2017 12:54