У Мостиському районі авто зіткнулося з деревом

У Мостиському районі авто зіткнулося з деревом
Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області, внаслідок автопригоди водія госпіталізовано в хірургічне відділення.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 серпня о 14.33 на автодорозі Мостиська – Краковець у селі Малнів, Мостиського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Крайслер Вояджер», 40-річний мешканець одного з сіл Мостиського району, не впорався з керуванням, з’їхав в кювет, де зіткнувся з деревом.

Внаслідок автопригоди водія госпіталізовано в хірургічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома параорбітальної ділянки».
Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Мостиська

10.08.2017 11:31