В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» для неповнолітніх ув’язнених проведена лекція «Наркоманія серед неповнолітніх »

В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)»  для неповнолітніх ув’язнених проведена лекція  «Наркоманія серед неповнолітніх »

На протязі тривалого часу Державна установа «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» тісно співробітничає з Донецьким обласним благодійним фондом «Оберіг», метою їх співпраці є забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД.

09 серпня 2017 року для неповнолітніх ув’язнених, які утримуються в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» співробітниками Донецького обласного благодійного фонду «Оберіг» Комаровою Іриною та Перець Наталією була проведена лекція-диспут на тему: «Наркоманія серед неповнолітніх», в якій вони розповіли, про наслідки споживання наркотичних засобів, захворюваннях після їх використання та здоровому образі життя.

Всі присутні приймали активну участь у проведенні лекції. По закінченню даного заходу були обговоренні проблемні питання для наступної зустрічі.

Заступник начальника з СВПР

Бахмутської УВП (№6)

майор внутрішньої служби

Євген Динник

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

09.08.2017 12:37