В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» для засуджених відділення соціально-психологічної служби проведені заняття «Відповідальність за злочини вчиненні у стані алкогольного наркотичного сп’яніння, чи одурманюючих речовин»


04 серпня 2017 року в Державній установі « Бахмутська установа виконання покарань (№6) » для засуджених відділення господарського обслуговування, які відбувають покарання в установі були проведені лекції на тему: «Відповідальність за злочини вчиненні у стані алкогольного наркотичного сп’яніння, чи одурманюючих речовин. »

Головним спеціалістом відділу Бахмутського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дружиніною Маргаритою та Головним спеціалістом Костянтинівського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Саєнко Дмитром була проведена лекція-диспут на тему: «Відповідальність за злочини вчиненні у стані алкогольного наркотичного сп’яніння, чи одурманюючих речовин. » в якій вони розповіли про, те що пиятство, наркоманія, токсикоманія є тим соціальним злом, яке прямо пов’язане зі злочинністю. Усі присутні приймали активну участь у проведенні лекції, кожний охочий міг задати та отримати повну відповідь на зацікавлені питання.

Бахмутська установа виконання покарань планує в подальшому підтримувати плідні стосунки з Краматорським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в даному напрямку.

Заступник начальника з СВПР

Бахмутської УВП (№6)

майор внутрішньої служби

Євген Динник

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

04.08.2017 13:33