Проведення загального обшуку в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань(№6)»

Проведення загального обшуку в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань(№6)»
28 липня 2017 року в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№ 6)» Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції відбулися тренування особового складу та загальний обшук, під час яких співробітники установи показали злагодженість у роботі та високий професійний рівень підготовки.
О 6:15 ранку для здійснення обшуку на предмет виявлення та вилучення у осіб, які утримуються в установі, заборонених предметів, виконуючим обов’язки начальника установи підполковником внутрішньої служби Миколою Люліним було скликано особовий склад за умовним сигналом «Буря».
Керівництво установи провело інструктаж для особового складу, під час якого особливу увагу приділив якісному та сумлінному виконанню режимних заходів та дотриманням законності.
В ході обшуку було вилучено 7 колючо-ріжучих предметів (загострені черешки від ложки), 4 мобільних телефони, 5 саморобних електричних спіралей, 5 колод гральних карт, 3 прилади для здійснення між камерного зв’язку (тасьма). За результатами обшуку було складено відповідні акти вилучення та знищення заборонених предметів.
Після проведення загального обшуку керівництвом установи були підбиті підсумки проведеної роботи, проаналізовані негативні та позитивні моменти і вказані шляхи їх виправлення.

Відділ режиму та охорони

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

28.07.2017 16:21