В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» для неповнолітніх ув’язнених проведені заняття «Права дитини. Права дитини в сім’ї. Шлюб неповнолітніх »


26 липня 2017 року в Державній установі « Бахмутська установа виконання покарань (№6) » Головним спеціалістом відділу Бахмутського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дружиніною Маргаритою та Головним спеціалістом Костянтинівського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Саєнко Дмитром для неповнолітніх була проведена лекція-диспут на тему: «Права дитини. Права дитини в сім’ї. Шлюб неповнолітніх», в якій вони розповіли, про особливості вступу в шлюб неповнолітніх осіб та обов’язки та права дитини в сім'ї .

Неповнолітні приймали активну участь у проведенні заняття, кожний охочий міг задати питання та отримати відповідь на зацікавлені теми.

Даний захід співпав з перевіркою прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури Донецької області, юриста другого класу Ганни Чернякової, з питань забезпечення прав дітей, які утримуються в установі. В результаті, якої було встановлено, що адміністрацією установи забезпечено належну організацію та проведення з неповнолітніми, які утримуються під вартою соціально - виховної роботи.

Заступник начальника з СВПР

Бахмутської УВП (№6)

майор внутрішньої служби

Євген Динник

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

26.07.2017 15:04