За півроку поліцейські припинили на Донеччині понад 1400 наркозлочинів


Начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Віталій Невгад визначив пріоритетні напрямки діяльності та взяв під особистий контроль роботу з протидії наркозлочинності. Як буде організовано роботу з безпеки громадян найближчим часом - розглядалося під час оперативної наради з керівниками територіальних підрозділів поліції.
Віталій Невгад відзначив, що поліція Донеччини розвиватиме всі попередні напрацювання, але є окремі проблемні питання, які потребують першочергового вирішення.
Перш за все це припинення наркоторгівлі. Полковник Невгад піддав критиці керівників профільних підрозділів територіальних органів поліції та поставив завдання переформатувати роботу по боротьбі з наркозлочинністю, зокрема збутом наркотиків. Він підкреслив, що на кожну інформацію має бути негайне реагування та якісне документування.
За півроку правоохоронці припинили понад 1400 злочинів у сфері наркообігу. До відповідальності притягуються 993 особи по 989 кримінальним правопорушенням.
З незаконного обігу вилучено 78 кг наркотичних засобів вартістю близько 4 мільйонів гривень.
Крім того, в рамках операції «Мак» поліцейські знищують наркотичну сировину ще на стадії її вирощування. Тільки вчора під Костянтинівкою було спалено плантацію конопель площею 10 га.
Крім того, очільник поліції Донеччини поставив завдання посилити превентивні заходи з недопущення шахрайства, інших злочинів, а також продовжувати роботу з головами місцевих рад щодо забезпечення правоохоронних органів у рамках програми «Правопорядок». Нагадаємо, на Донеччині триває встановлення інтелектуальних відеокамер та підключення міст до всіх потужностей системи безпеки UASC.





Відділ комунікації поліції
Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

26.07.2017 10:07