В Державній установі «Бахмутській установі виконання покарань(№6)» попереджено спробу доставки заборонених предметів

В Державній установі «Бахмутській установі виконання покарань(№6)» попереджено спробу доставки заборонених предметів
Протягом останнього часу збільшилося кількість випадків спроби доставки заборонених речей ув’язненими по прибуттю до Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань(№6)» з ІТТ м. Слов’янськ. Так тільки за одну добу було попереджено три випадки проносу на режимну територію мобільних телефонів.
Під час проведення повного особистого догляду, прибулого з ізолятору тимчасового тримання м. Слов’янськ ув’язненого К., на збірному відділенні установи в особистих речах, а саме сумці, було виявлено та вилучено мобільний телефон «NOKIA».
Також під час проведення повного особистого догляду, прибулого з ізолятору тимчасового тримання м. Слов’янськ ув’язненого Ж., на збірному відділенні установи в особистих речах, а саме у кишені сумці, було виявлено та вилучено мобільний телефон «NOKIA».
Також під час проведення повного особистого догляду, прибулого з ізолятору тимчасового тримання м. Слов’янськ ув’язненого Я., на збірному відділенні установи в особистих речах, а саме у кишені спортивних штанів, було виявлено та вилучено мобільний телефон «Sony Ericson».
Зазначені факти було зареєстровано відповідно з чинним законодавством України.

 N E W S

Начальник відділу режиму і охорони
Державній установі «Бахмутської УВП(№6)»
Євгеній Папонов

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

25.07.2017 11:40