На Стрийщині відбувся турнір із швидких шахів

22 липня з нагоди відзначення Міжнародного Дня шахів та Дня шахів в Україні за ініціативою сектору молоді та спорту Стрийської райдержадміністрації у приміщенні шахового клубу села Угерська відбувся турнір із швидких шахів, який організували Заслужені тренери України Олег та Наталія Музичуки. З вітальним словом до учасників змагань звернулися директор ДЮСШ "Старт" Мирослав Любас та Заслужений тренер України Олег Музичук В турнірі взяли участь 28 спортсменів в категорії «Діти», «Юнаки» «Дорослі» та «Ветерани».



Переможцем змагань став кандидат у майстри спорту Колос Тарас, який набрав 6,5 очок з 7 можливих. 2 місце посів КМС Крашанович Віталій - 6очок, 3 місце виборола вихованка ДЮСШ "Старт", мешканка села Дуліби, першорозрядниця Кравець Юлія - 5очок. Вона також показала найкращий результат і серед дівчат.



На 2 місці - також вихованка ДЮСШ "Старт", другорозрядниця Ємець Вікторія. На 3 місці - Отришко Ангеліна (с. Нежухів). Серед юнаків до 14 років кращими були першорозрядики Білецький Дмитро, Ратальський Артур та Медюх Марко. Серед юнаків до 10 років - другорозрядники Кравець Дмитро, Кушней Олег та Булик "Роман, які посіли перше, друге та третє місця відповідно. Всі юнаки вихованці ДЮСШ "Старт". Турнір пройшов у теплій та дружній атмосфері за підтримки Стрийскої районної державної адміністрації та ДЮСШ "Старт".

Всі переможці та призери нагороджені медалями та грамотами.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

24.07.2017 13:20