У Стрию обговорили питання електропосточання району та пожежної безпеки у райлікарні

У Стрию обговорили питання електропосточання району та пожежної безпеки у райлікарні
21 липня перший заступник голови Стрийської райдержадміністрації Любомир Кащук провів засідання комісії ТЕБ та НС, в порядку денному якої розглядали питання про електропостачання Стрийського району, підготовку до осінньо-зимового періоду ліній електропередач та про стан пожежної безпеки Стрийської ЦРЛ та підвідомчих об’єктів.

Начальник Стрийського РЕМу Роман Дутко доповів про заходи, які плануються провести найближчим часом з підготовки електромереж району до осінньо-зимового періоду 2017-2018 р.р. Провідний інспектор Стрийського РВ ГУ ДСНС у Львівській області Іван Веселовський розповів про результати перевірки роботи з протипожежного захисту закладів охорони здоров’я району.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, комісія ТЕБ та НС прийняла відповідні рішення.

Начальнику Стрийського РЕМу вказано на часті відключення електроенергії в населених пунктах та тривалий ремонт ліній електропередач, поклала персональну відповідальність працівників РЕМу за якісне забезпечення електроенергією мешканців району та повної готовності електромереж району до осінньо-зимового періоду.

Головному лікарю Стрийської ЦРЛ звернули увагу на послаблення роботи з питань протипожежного захисту закладів охорони здоров’я району та рекомендували затвердити план усунення недоліків, виявлених при перевірці.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

21.07.2017 17:59