У Маріуполі покращують умови у закладах освіти

У Маріуполі покращують умови у закладах освіти
Заступник міського голови Ксенія Сухова разом з головою обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Валерією Заружко та лідером осередку Радикальної партії в Маріуполі Олександром Лашиним відвідали стіни Маріупольського технічного ліцею та Палацу естетичного виховання. У поточному році у закладах розпочнуться капітальні ремонти.

Кошти на реалізацію проектів виділені з державного бюджету за підтримки Радикальної партії Олега Ляшка.

За словами директора технічного ліцею Аліни Беззапонової, будівля існує з 1958 року. Наразі у стінах великі тріщині, а прилегла територія залишає бажати кращого. Тому було вирішено зробити капітальний ремонт з урахуванням енергозберігаючих технологій. У планах реконструювати спортивну залу, їдальню, роздягальню, відремонтувати покрівлю, кабінети, посилити несучу конструкцію будівлі, а також упорядкувати прилеглу територію.

«Діти заслуговують комфортних умов. У їх числі – переможці та призери українських та міжнародних олімпіад та конкурсів. Вони дуже активні та працьовиті. Хочеться, щоб вони реалізовували свої оригінальні ідеї без труднощів», - зауважила Ксенія Сухова.

Директор Палацу естетичного виховання Геннадій Вікатто відзначив, що в закладі займається 2,5 тисяч дітей, які відвідують різноманітні гуртки зі співу, хореографії, гімнастики та плавання. На його базі проходять звітні концерти художніх колективів, урочисті заходи підприємств та університетів. За підтримки містоутворюючих підприємств протягом п`яти років заклад поступово ремонтують. Тепер необхідно зробити наймасштабніше – відремонтувати фасад та упорядкувати прилеглу територію.

«Ми будемо обов’язково просити у держави гроші на підтримку закладів позашкільної освіти Донецької області та Маріуполя. Дуже важливо, щоб діти могли відволікатися від побутової обстановки та знайти собі заняття по душі», - підкреслила Валерія Заружко.


Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

17.07.2017 16:43