Поліцейські з безпеки дорожнього руху затримали водія, який втік з місця ДТП у Кураховому

Поліцейські з безпеки дорожнього руху затримали водія, який втік з місця ДТП у Кураховому
Протягом декількох годин поліцейські розшукали чоловіка, який зранку скоїв наїзд на жінку-велосипедиста. Внаслідок аварії жінка опинилася в лікарні. Відкрито кримінальне провадження. Обставини події з’ясовуються.
Об 11 годині працівники поліції, які відповідають за безпеку дорожнього руху, отримали повідомлення про те, що до лікарні Курахового госпіталізована велосипедистка, яка потрапила у дорожньо-транспортну пригоду.
Правоохоронці з’ясували, що ДТП сталася на перехресті доріг у Кураховому та знайшли очевидців події. Під час опитування виявилось, що наїзд здійснив автомобіль темно-сірого кольору, також свідки вказали напрямок, куди поїхала автівка.
Прийнятими мірами працівники поліції у дворі одного з приватних домоволодінь знайшли розшукуваний автомобіль. 39-річний водій пояснив, що жінка виїхала з другорядної дороги, і він скоїв наїзд на неї. Після ДТП жінка пояснила, що вона нормально себе почуває і ніяких претензій до водія не має. Тому він поїхав додому.
Водій та транспортний засіб доставлені до Мар’їнського відділення поліції.
Відомості за даним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ст. 286 ч. 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).Триває досудове розслідування.
Шановні водії! Пам’ятайте! У випадку залишення місця дорожньо-транспортної пригоди водій підлягає адміністративній відповідальності за статтею 122-4 КУпАП. Якщо ви потрапили у ДТП, ні у якому разі не залишайте місце дорожньо-транспортної пригоди до приїзду працівників поліції, за виключенням випадків складання європротоколу.

Відділ забезпечення безпеки дорожнього руху УПД
поліції Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Донецка Новости Артемовска Новости Горловки Новости Волновахи

12.07.2017 16:15