На Жовківщині реалізують проект «Стимулювання міжсекторного партнерства влада-громада-бізнес"

На Жовківщині реалізують проект «Стимулювання міжсекторного партнерства влада-громада-бізнес
Питання розвитку підприємництва та відповідне збільшення надходження бюджетних коштів від підприємницької діяльності є ключовим завданням для місцевих органів влади і завжди декларується в стратегічних і програмних документах розвитку міст. Проте основними перепонами в цьому напрямку виступають відсутність ресурсів та знань керівників органів місцевої влади щодо того, як створити сприятливі умови для розвитку МСП на місцевому рівні та які є інструменти підтримки МСП. Представники влади, громадських організацій, малих та середніх підприємств також не мають достатніх знань та навичок в сфері методів збалансування потреб всіх зацікавлених сторін при прийнятті рішень стосовно стратегічних програм, планів розвитку, програм підтримки підприємництва, розвитку туризму, тощо.  Тому зараз є зневіра з боку підприємців та відсутні узгоджені дії між представниками цих зацікавлених сторін. Реалізація даного проекту дозволить отримати знання і вдосконалити навичкb представників влади, бізнесу та громади стосовно умов та можливостей міжсекторного партнерства, розробити заходи стосовно розвитку місцевого підприємства з врахування вимог всіх секторів місцевої громади, розпочати реалізацію даних заходів.
Запрошуємо усіх зацікавлених осіб на фасилітаційну сесію, яка відбудеться у м.Жовква  13 липня 2017. Початок о 10:00
Мета сесії ознайомити учасників з аналізом бар’єрів розвитку малого та середнього підприємництва, що можуть бути усунуті на місцевому рівні, а  також із шляхами та методами усунення цих бар’єрів з врахуванням вимог всіх зацікавлених сторін (місцева влада, підприємництво, громада міста). Також в активній дискусійній манері визначимо мету і пріоритети програми розвитку малого та середнього підприємництва міста Жовкви, сформуємо основні завдання та заходи програми розвитку малого та середнього підприємництва в місті з врахуванням вимог окремих секторів місцевої громади.

До участі запрошуються:
-    Представники органів місцевого самоврядування;
-    Представники малого та середнього бізнесу;
-    Представники громадських організацій;
-    Активісти та небайдужі мешканці міста, зацікавлені тематикою

Модератор:

Олена Бей – директор Центру Підтримки Бізнесу НюБізнет, Член Правління ГО «Інститут Регіонального Розвитку»,  місцевий експерт програми GIZ. Досвід проведення тренінгів з 1995 року.

    Місце проведення: Парк-Готель,  м. Жовква, вул. Степана Бандери 3А  
Контактна особа:
Уляна Терлецька,
Керівник проекту, Інститут  регіонального розвитку
+380 50 370 49 59,
ulyana.tuya@gmail.com
 
  Автор:  Мазан Андрій


Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Жовкви

12.07.2017 12:54