У Жовкві відбулась презентація здобутків міста у галузі енергозбереження

У Жовкві відбулась презентація здобутків міста у галузі енергозбереження
Днями, у Жовкві, Львівської області, завершився інформаційний семінар та прес-тур «Досвід Жовкви в реалізації проектів з теплопостачання та термомодернізації будівель». Захід відбувся в межах програми ЄС «Угода мерів - Демонстраційні проекти».

Під час заходу представники міст України, а також журналісти національних та регіональних медіа ознайомились із досвідом реалізації проектів з енергозбереження та модернізації енергетичної інфраструктури у м. Жовква.

Директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайло Мельник ознайомив присутніх із діяльністю Львівської облдержадміністрації, як територіального координатора «Угоди Мерів», а також запевнив у підтримці міст області у забезпеченні енергозбереження.

«Львівська обласна державна адміністрація, як територіальний координатор Угоди Мерів, і надалі підтримуватиме міста області у їх прагненні забезпечити ефективне використання енергоресурсів, зокрема надаватиме технiчну допомогу при впровадженні системи енергомоніторингу та енергоменеджменту», – зазначив Михайло Мельник.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Жовкви

06.07.2017 12:57