До уваги учасників дорожнього руху!

До уваги учасників дорожнього руху!
З-за зсуву земельного полотна закритий рух транспорту на ділянці автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-0545 «Маріуполь - Урзуф» км 11+000 - км 12+000.
У зв’язку з літнім сезоном та великою кількістю відпочиваючих на узбережжі, для контролю за виконанням встановлених обмежень, на даній ділянці несуть службу з нагляду за дорожнім рухом додаткові наряди працівників поліції з забезпечення безпеки дорожнього руху.
Об’їзд організований автомобільними дорогами О-0534 «Мангуш-Портівське», Т-0523 «Від автодороги /Н-20/ - Кременівка - Ялта», О-0545 «Маріуполь - Урзуф» (на ділянці від с. Ялта Мангушського району до вул. Сонячна с. Мелекіне Мангушського району) в тому числі через населені пункти с.м.т. Мангуш, с. Ялта, с. Азовське Мангушського району.
У зв’язку із зсувом земляного полотна на ділянці автомобільної дороги «Маріуполь - Урзуф», що призвело до руйнування асфальто-бетонного покриття, відсутності можливості забезпечення безпечного зустрічного роз’їзду транспортних засобів, що ставить під загрозу безпеку учасників дорожнього руху, Службою автомобільних доріг у Донецькій області, у відповідності до Закону України «Про дорожній рух», прийнято рішення про закриття руху на зазначеній ділянці для всіх видів транспорту з організацією об’їзду через с. Портовське та с.м.т. Мангуш Мангушського району.
При цьому тимчасовий обїзд влаштовується з таким розрахунком, щоб у будь-яких погодно-кліматичних умовах забезпечувався безпечний рух транспорту на весь період введення обмежень.

Відділ забезпечення безпеки дорожнього руху УПД
поліції в Донецькій області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя Новости Ялты Новости Урзуфа

03.07.2017 17:11