Маріуполь приєднався до проекту «Є ЛІКИ»

Маріуполь приєднався до проекту «Є ЛІКИ»
Тепер жителі міста в режимі «онлайн» можуть перевірити наявність медикаментів, оплачених державою, у своїй лікарні. Вже 11 маріупольських медичних закладів приєдналися до ресурсу. Про це розповів начальник управління охорони здоров`я міськради Сергій Данилков.

«Є ЛІКИ» - це громадська ініціатива. Приєднання до електронного ресурсу свідчить про відкритість та готовність до якісних змін у сфері охорони здоров’я. Він має на меті вивести з тіні інформацію про те, як використовуються у медичних установах дороговартісні лікарські засоби та медичні вироби, які закуповуються за державні кошти. Також проект полегшує контроль за розподілом та використанням медикаментів представникам місцевої та центральної влади.

«Ми розповіли про цей ресурс у всіх медичних закладах. Наразі з «Є ЛІКИ» працює 11 маріупольських закладів, із них 7 – обласного та 4 місцевого підпорядкування», - розповів Сергій Данилков.

Детальніша інформація про наявність ліків у Маріуполі за посиланням: http://eliky.in.ua/region/donetsk?HospitalFilter%5Blocality.district_id%5D=&HospitalFilter%5Blocalities_id%5D=204.

Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

27.06.2017 15:50