У Стрийській ЦРБ для дорослих зустрілися з письменницею Анною Шпилевською

У Стрийській ЦРБ для дорослих зустрілися з письменницею Анною Шпилевською
Українська література увесь час поповнюється новими талантами. І ось з'явилася ще одна зірка – письменниця, журналістка Анна Шпилевська, яка завітала до центральної районної бібліотеки. Її радо зустріли директор РЦБС Галина Цуцуп з шанувальниками слова та своїм колективом. «Анна Шпилевська народилася 14 червня 1990 року в м. Рівне. Навчалася у Львівській консерваторії, була солісткою етногурту «Трояка Ружа». Крім музичного таланту, етномузикологічних досліджень, у неї проявились і літературні здібності. Першим доробком її літературної творчості стала дебютна книга «Симфонія хаосу», - такими слова розпочала знайомство учасників літературної зустрічі з молодим талантом Галина Цуцуп. Своїми роздумами про життя, про роман «Лірник», любов, мрії молода письменниця всіх зачарувала щирістю прочитаних власних поезій, свіжістю і невимушеністю роздумів, висловлених у віршованих рядках.
Приємним сюрпризом для присутніх стало і авторське виконання пісень талановитої особистості Анни Шпилевської. Невимушеності додало і спілкування з її колегою по перу Марією Пак, яка у власному виконанні презентувала свої пісенні твори.

Почесними гостями у районній бібліотеці стали Ірина Цехоня, голова районного товариства «Союз Українок» та Любов Камінська, почесна голова «Союзу Українок», які мали можливість поспілкуватися не тільки з молодими талантами, а й пригадали перші кроки національного відродження на наших теренах і подякувати молоді за те, що вони успадковують їх традиції, продовжують плекати рідну мову, слово та пісню.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

23.06.2017 17:21