Маріупольский колектив гідно представив місто на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості

Маріупольский колектив гідно представив місто на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості
В селищі Поляниця Івано-Франківської області пройшов IV Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької творчості «Буковельський ЗіркаФест», який вже став міжнародним святом для дітей не тільки з України, але і з країн-сусідів.

Народний вокально-хоровий колектив «Райдуга» під керівництвом Борщевської Ю. М. та Мельниченко М. В. гідно представив наше місто на цьому фестивалі. З піснею «Журавли» вони завоювали Гран-прі, вразивши журі прекрасним багатоголоссям; найменші учасники колективу та квінтет старшої групи посіли II місце.

У номінації «Солісти» I місце посіла Пономарьова Єлизавета та Пономарьова Вероніка, Чуєва Інна та Черненко Анастасія вибороли II місця, а Петраченко Єлизавета та Плевачук Ірина посіли III місце.

Організатори та адміністрація «Буковельського ЗіркаФесту» запросили Маріупольський вокально-хоровий колектив «Райдуга» взяти участь у Гала-концерті, присвяченому триріччю дитячого табору «Артек».

Вітаємо учасників та педагогів колективу з перемогою і бажаємо подальшого творчого розвитку та нових досягнень не тільки в Україні, а й і за її кордоном.



Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя Новости Буковели

23.06.2017 15:33