Заступником прокурора Донецької області та прокурором відділу нагляду за додержанням законів здійснений прийом осіб, взятих під варту в Державній установі "Бахмутська установа виконання покарань"

Заступником прокурора Донецької області та прокурором відділу нагляду за додержанням законів здійснений прийом осіб,  взятих під варту в Державній установі
23.06.2017 року до Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» прибув Заступник прокурора Донецької області Коршун Григорій Володимирович та прокурор відділу нагляду за додержанням законів при виконанні кримінальних покарань Фролов Денис Олегович.

У супроводі адміністрації установи на режимній території установи вони здійснили комплексний прийом осіб, узятих під варту, з особистих питань.

Із заявами до прокурорів звернулись 4 особи, відносно яких кримінальні провадження знаходяться на розгляді у місцевих судах.

Всім надані вичерпні відповіді на всі задані питання.

По закінченню проведення прийому Заступник прокурора Донецької області Коршун Г.В та прокурор відділу нагляду за додержанням законів при виконанні кримінальних покарань Фролов Д. О. зазначив, що скарг та заяв від ув’язнених на адміністрацію установи не було.

Начальник відділу по контролю

за виконанням судових рішень

Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)»

підполковник внутрішньої служби І.Ю. Шигимага

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

23.06.2017 12:27