В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань персонал установи вшанував пам’ять жертв війни в Україні

В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань персонал установи вшанував пам’ять жертв війни в Україні

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, одна з найсумніших дат в історії нашої Держави — початок Великої Вітчизняної війни. Ця дата закріплена в нашій пам’яті, державних календарях згідно Указу Президента України від 17-го листопада 2000-го року № 1245/2000 і має ім’я «День скорботи та вшанування пам’яті жертв Війни в Україні».
Цей день нагадує нам про всіх загиблих в боях, закатованих у фашистській неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь. Ми сумуємо за всіма, хто ціною свого життя виконав святий обов'язок, захищаючи в ті суворі роки нашу Вітчизну.
Українці зі зброєю в руках внесли величезний внесок у розгром нацистської Німеччини. Під час війни кожен п'ятий українець загинув. Але це далеко не остаточні дані. Над їх уточненням по мірі надходження нових матеріалів ще тривалий час будуть працювати вчені, громадські організації, військкомати — усі ті, кому дорога пам'ять про кожну людину, якого забрала від нас війна. Ми не маємо права забути про все це.
Тому кожного року в День скорботи ми згадуємо той воєнний час. Згадуємо тих, хто помер під час воєнних дій. Тих, хто проливаючи свою кров, та ризикуючи своїм життям захищав рідну землю. Тих, хто прийняв на себе страшний удар, тих чиє життя було змінено назавжди іншими людьми. Ці люди схожі на нас. Вони мали якісь бажання, жагу жити. У цих людей обов’язково були сім’ї, діти, онуки, певно, що вони хотіли миру та злагоди…Не можливо нічого забути. Так, потрібно вчити наших дітей. Щоб ці подвиги не забулись, треба передавати їх із покоління в покоління.
Ніщо не забуте, ніхто не забутий. Ми разом сумуємо. В Державній установі « Бахмутська установа виконання покарань(№6) персонал установи вшанував пам’ять жертв війни в Україні хвилиною мовчання.

 N E W S

Відділ по роботі з персоналом

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

23.06.2017 10:46