Стриянина затримали через підозру у вчиненні двох крадіжок

Стриянина затримали через підозру у вчиненні двох крадіжок
40-річному стриянину повідомлено про підозру у вчиненні двох крадіжок, згідно рішення суду він перебуває під домашнім арештом.

У Стрийський відділ поліції 16 січня звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з території підприємства у центрі міста було викрадено більше десяти рулонів теплоізоляційного матеріалу та іншого майна. Завдану шкоду потерпілий оцінив у тридцять тисяч гривень.

«У ході розслідування було проведено низку слідчих дій з метою зібрання достатньої кількості доказів для затримання зловмисника та повідомлення йому про підозру. Зокрема, під час санкціонованих обшуків ми вилучили частину викраденого майна. Окрім цього, встановлена причетність зловмисника до скоєння ще однієї крадіжки. Наприкінці минулого року крадій зламав замок на вхідних дверях до підвалу на вулиці Поштовій і звідти викрав речей на суму більше вісімнадцяти тисяч гривень. Наразі розслідування триває, встановлюємо чи були у нього спільники, а також інші важливі для слідства обставини»,- повідомив начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України, зловмиснику загрожує до шести років позбавлення років. Досудове розслідування триває.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

22.06.2017 14:42