Поліція затримала парубків, які у Житомирі побили та пограбували журналіста

Поліція затримала парубків, які у Житомирі побили та пограбували журналіста
22 червня поліція оголосила про підозру двом парубкам, які майже два тижні тому у Житомирі побили та пограбували журналіста.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав начальник головного управління Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Сьогодні, 22 червня, нами оголошено підозру двом парубкам, 18 та 19 років, які 10 червня пограбували у Житомирі журналіста місцевого видання, коли він повертався уночі додому. Чоловікові завдали тілесних ушкоджень та відібрали відеокамеру і фотоапарат. Нами цей злочин розкрито і зібрано докази причетності до грабежу двох місцевих жителів. Відразу скажу, злочин вчинено на побутовому грунті з метою наживи. Відібрану апаратуру було реалізовано через ломбарди. Проводимо заходи для вставлення її місця знаходження», - написав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня пізно ввечері недалеко від будинку був побитий завідувач літературно-драматургічної частини Житомирського драмтеатру, журналіст Руслан Мороз: нападники вирвали з рук чоловіка сумку, в якій були фотоапарат і відеокамера.



Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Житомира

22.06.2017 14:20