У Бродівському районі внаслідок ДТП постраждало подружжя

У Бродівському районі внаслідок ДТП постраждало подружжя
Попередньо встановлено, що водій «Фольксвагена», уникаючи зіткнення, з’їхав в кювет, де автомобіль перекинувся.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 19 червня близько 19.00 на автодорозі Київ – Чоп в селі Підгірці, Бродівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 26-річний житель Полтавської області, уникаючи зіткнення з автомобілем «Таврія» під керуванням 57-річного мешканця Бродівського району, який виїхав на головну дорогу і не надав переваги в русі, виїхав на смугу зустрічного руху, а далі, щоб запобігти лобового зіткнення, з’їхав в кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок автопригоди у водія «Фольксвагена» та його 27-річної дружини медики діагностували «закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку та забій попереку (лише у водія)».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. Призначено експертизи.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Бродів

20.06.2017 15:40