У Жовкві проводять енергоефективні заходи у садку №1(ФОТО)

У Жовкві проводять енергоефективні заходи у садку №1(ФОТО)
У рамках реалізації проекту «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» Жовківська міська рада спільно з фондом Східна Європа за підтримки Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA) через Посольство Швеції в Україні у дитсадку буде встановлено тепловий насос, замінено систему опалення та встановлено сонячний колектор.
Завершення робіт заплановане до 20 червня. Додамо, проект «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» стартував у 2014 році за підтримки Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA) через Посольство Швеції в Україні. За підсумками конкурсу, переможцями стали департамент охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, міста Кам’янка-Бузька та Жовква на умовах паритетного співфінансування. У рамках проекту було проведено енергоаудит на об’єктах бюджетної сфери в місті та реалізовано демонстраційнй проектй із впровадження енергозберігаючих заходів, зокрема, у дошкільній установі №1 «Барвінок» м. Жовкви.
Нагадаємо, у іншому дошкільному навчальному закладі Жовкви, дитсадку №2 «Калинонька», також відбувається реконструкція дошкільного навчального закладу №2 «Калинонька» у Жовкві відбуватиметься у рамках проекту «Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється», який впроваджується у рамках програми «Демонстраційні Проекти – Угода Мерів». Проект фінансує Європейський Союз.







Джерело: https://zhovkva-rada.gov.ua

Категорії: Новини Жовкви

14.06.2017 12:54