На Жидачівщині затримали злодія, котрий за ніч "обчистив" два магазина

На Жидачівщині затримали злодія, котрий за ніч
Як встановили працівники Жидачівського відділення поліції, вночі раніше судимий зловмисник проник у два магазина у Ходорові та викрав звідти виручку, спиртне, цигарки та продукти.

У Жидачівське відділення поліції 12 червня з заявами про крадіжки звернулись працівниці двох ходорівських магазинів. За словами однієї з заявниць, вночі у магазин по вулиці Шевченка, розбивши вікно, проник злодій та викрав гроші, спиртні напої, цигарки та продукти. Інша заявниця повідомила, що тієї ж ночі у магазин на площі Злуки, пошкодивши замок на вхідних дверях, проник злодій та викрав дві з половиною тисячі гривень виручки.

Як встановили правоохоронці, до скоєння обидвох крадіжок причетний раніше судимий 37-річний мешканець одного з сіл Жидачівського району. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють причетність затриманого до скоєння інших злочинів.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Жидачева

13.06.2017 12:01