У ДТП на Сколівщині травмувалося двоє дітей та дві жінки

У ДТП на Сколівщині травмувалося двоє дітей та дві жінки
Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 21099» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Нісан Кашкай».

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 червня близько 15.00 на автодорозі Київ – Чоп у селі Козьова, Сколівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ 21099», 31-річний житель Івано-Франківської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Нісан Кашкай» під керуванням 44-річної львів'янки.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали троє пасажирів «ВАЗу». 10-річного сина водія та 11-річного хлопчика з Івано-Франківщини госпіталізовано в хірургічне відділення. Ще одну пасажирку, 32-річну мешканку одного з сіл Івано-Франківської області, госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом нижньої шелепи».

У пасажирки «Нісану», 56-річної львів'янки, медики діагностували «закритий багатовідламковий перелом лівої плечової кістки із зміщенням». Після надання медичної допомоги жінка повернулася додому.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Сколе

07.06.2017 16:03