Співробітники Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» здали заліки на знання Кодексу професійної етики персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України

Наприкінці травня 2017 року у Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» було проведено заняття в рамках службової підготовки, з метою вивчення наказу Міністерства юстиції України «Про затвердження Кодексу професійної етики персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України». В ході заняття начальником відділу по роботі з персоналом Тетяною Потаповою, співробітникам установи були роз’яснені основні моральні норми, зобов’язання і вимоги щодо сумлінного виконання службових обов’язків персоналом Державної кримінально – виконавчої служби України, тобто основні цілі, принципи та положення Кодексу. В кінці заняття було проведено заліки на знання персоналом найбільш важливих нормативно-правових засад Кодексу.
Такі заходи безумовно спрямовані на налаштування співробітників виконувати, покладені на них обов’язки у відповідності із загальновизнаними моральними принципами та положеннями діючого нині законодавства.



Відділ по роботі з персоналом

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

02.06.2017 12:37