В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарання (№6) неповнолітніх ув’язнених привітали з Днем захисту дітей

В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарання (№6) неповнолітніх ув’язнених привітали з Днем захисту дітей

01 червня 2017 року в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» для неповнолітніх ув’язнених були організовані святкові заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
Кожного року адміністрація установи запрошує для поздоровлення неповнолітніх ув’язнених, представників різних організацій, намагається створити в цей день такі умови, щоб діти змогли відчути себе дітьми, не дивлячись на їх статус та місце перебування. Цьогорічне свято не стало виключенням.
За участю спеціаліста відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Ірини Ярош та головного спеціалісту відділу Бахмутського бюро правової допомоги Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дружиніної Маргарити були підведені підсумки конкурсу малюнків на святкову тематику також були проведені правові ігри та конкурси. Всі малюнки були оцінені належним чином, за що неповнолітні отримали солодкі подарунки. Завітав із привітаннями і протоієрей Української Православної церкви отець Сергій Дворянов, який приєднався до привітань та вручив свої подарунки.
Свято проходило в теплій, товариській атмосфері. Всі присутні побажали неповнолітнім радості та миру, якомога швидше повернутися до повноцінного життя в суспільстві та ніколи більше не ставати на шлях скоєння злочинів, який веде до місць позбавлення волі.

 N E W S

 N E W S

 N E W S

Заступник начальника з СВПР
Бахмутської установи виконання покарань (№6)
майор внутрішньої служби
Євген Динник

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

01.06.2017 13:43