Секретар ради Степан Махсма привітав маріупольських школярів зі святом останнього дзвоника

Секретар ради Степан Махсма привітав маріупольських школярів зі святом останнього дзвоника
Сьогодні для всіх учнів дзвенить останній дзвінок. На шкільних лінійках дівчата з бантами, хлопці в білих сорочках та з квітами. Розділити з дітьми радість наближення канікул в ліцей - школу № 14 прийшов секретар ради Степан Махсма.
«Від щирого серця вітаю вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для всіх школярів день останнього дзвоника сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень», - промовив вітальне слово секретар ради.
Великий, затишний шкільний двір 14-ої школи, сотні дітлахів з посмішками на обличчі в очікуванні легкого літнього відпочинку попереду. Зі стін цього навчального закладу виходять розумні, освічені, мотивовані учні. Підтвердження тому те, що вихованці школи щорічно стають переможцями різних конкурсів і олімпіад на Всеукраїнському рівні, гідно представляючи наше місто. Тільки в цьому році школярі стали лауреатами Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, Всеукраїнського конкурсу з біології, математики, обласного етапу захисту наукових робіт Малої академії наук України.
В цьому році в 14-ій школі ювілейний, 70-ий випуск. Особлива роль сьогодні у 11-класників. Прийшовши в перший клас, ніяково і з тривогою вони відпустили батьківську руку, і рука вчителя впевнено підхопила їх і повела в абсолютно новий і незвіданий світ знань. Вони готові протягти руку допомоги в освоєнні нових вершин першокласникам і дітворі з дитячого садка, які вже першого вересня прийдуть їм на зміну.
Для них з сьогоднішнього дня починається абсолютно новий етап життя. Від їх завзяття, впевненості в своїх силах, самостійності залежить майбутнє, не тільки їх - але і всього Маріуполя. «Це не фініш - це початок дорослого життя. Тепер від вас залежить ваше майбутнє. Ви обираєте, яку спеціальність хочете освоїти. Ми, міська влада, робимо все, щоб дати цей вибір вам. Як результат, Маріуполь поповнився трьома вищими навчальними закладам. Тепер ви зможете не тільки бути металургами, моряками, економістами, істориками, філологами, але ще й лікарями, управлінцями і поліцейськими. Ми робимо все, щоб ваш вибір був зроблений на користь Маріуполя - міста нашої надії і перспектив. Щоб потім спільними зусиллями його будувати і розвивати», - зазначив секретар ради.
Від імені педагогічного колективу подяку на адресу міської влади, місто утворюючих підприємств, Департаменту освіти висловив директор школи. Він зазначив, що за їх підтримки та допомоги школярі гідно представляють місто, освоюють нові вершини. На завершення урочистої лінійки в небо випустили голубів і повітряні кулі, як символи початку нового етапу в житті випускників.



Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

26.05.2017 15:02