Податковою міліцією Донеччини припинено незаконне розповсюдження підакцизної продукції, ввезеної з тимчасово окупованої території

Податковою міліцією Донеччини припинено незаконне розповсюдження підакцизної продукції, ввезеної з тимчасово окупованої території

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операцій «Акциз-2017» та «Рубіж-2017», направлених на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.

Співробітниками Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з Прокуратурою Донецької області, Управлінням Служби безпеки України в Донецькій області, Краматорським прикордонним загоном Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, 17 травня 2017 року було зупинено автомобіль, який здійснював незаконне транспортування фальсифікованих тютюнових виробів з тимчасово окупованої території.

За результатами проведеного огляду було виявлено 48 ящиків тютюнових виробів торгової марки «Наша марка» (походженням з міста Ростов-на-Дону, Російська Федерація) без марок акцизного податку і з ознаками підробки та встановлено, що наявна акцизна продукція завезена з Російської Федерації на митну територію України поза митним контролем через тимчасово окуповану територію для подальшого транспортування та реалізації на території України.

З незаконного обігу вилучено 24 тис. пачок фальсифікованих тютюнових виробів на суму 600 тис. грн та автомобіль вартістю 600 тис. гривень.

Тривають слідчі дії.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

26.05.2017 14:53