Маріупольській школі подарували мультимедійну техніку

Маріупольській школі подарували мультимедійну техніку
До Маріуполя завітали представники Львівського IT кластеру в рамках проекту «IT Tour». Протягом дня вони проведуть заходи задля популяризації сфери інформаційних технологій серед молоді. Так, в ході візиту вони приїхали до загальноосвітньої школи № 53, щоб подарувати учням проектор, ноутбук та мультимедійну дошку.

Учні вітали гостей оплесками та разом з педагогічним складом виразили слова вдячності гостям за сучасну техніку. Як зазначила директор закладу, в їх школі приділяють увагу інформаційно-технічному профілю, тому подарунок стане у нагоді. Після урочистостей гості поспілкувалися з учнями школи. Керівник Львівського IT кластеру Степан Веселовський розповів про діяльність їх організації, о проектах кластеру та розвитку IT сфери у Львові.

Школярі з ентузіазмом слухали виступаючих, задавали питання, а деякі виявили бажання пов’язати своє майбутнє з сферою інформаційних технологій.

Зазначимо, «IT Tour» - проект, створений для популяризації ІТ в Україні та налагодження діалогу та співпраці між різними містами. Цього року він проходитиме вже вдруге. З 22 по 27 травня Львівський кластер відвідає 6 українських міст: Вінниця, Одеса, Миколаїв, Маріуполь, Дніпро та Харків.

В Маріуполі представники проекту також спілкувались зі студентами Приазовського державного університету. Після, у неформальній обстановці, зустрінуться з маріупольськими спеціалістами інформаційних технологій у креативному просторі «VEZHA».



Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

26.05.2017 10:39