В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарання (№6) пролунав останній дзвоник для неповнолітніх

26 травня 2017 року в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» для неповнолітніх ув’язнених, які впродовж 2016/2017 навчального року були учнями Бахмутської вечірньої (змінної) школи ІІ-ІІІ ступенів №1 при установі, проведено свято останнього дзвоника.
З привітальними словами до учнів звернулися виконуючий обов’язки заступника директор школи Анжеліка Мінасян та класний керівник ( вчитель з української мови та літератури), яка проводила уроки з основних предметів шкільної програми.
До проведення урочистого заходу долучилася також провідний психолог відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру для сім’ї, дітей та молоді Ірина Ярош, яка привітала учнів школи із закінченням учбового року.
Також з привітальними словами до неповнолітніх та запрошених гостей звернувся заступник начальника установи з соціально-виховної та психологічної роботи Євген Динник, який наголосив « Сьогодні подорослішали не тільки ви, але і ми разом з вами. Дорогі учні бажаю вам, щоб цей останній дзвінок став для вас початком нового життя, в якій ви обов'язково досягнете успіху і здійсніть всі свої мрії!»
В свою чергу, неповнолітні ув’язнені подякували вчителям та адміністрації установи за надану можливість непереривного навчання та отриманні безцінні знання, які обов’язково знадобляться їм в майбутньому. 

 N E W S

 N E W S 

Заступник начальника з СВПР
Бахмутської установи виконання покарань (№6)
майор внутрішньої служби
Євген Динник

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

26.05.2017 10:01