В Приазовській виправній колонії (№107), що на Донеччині, пролунав останній дзвоник


26 травня 2017 року в Приазовській виправній колонії Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції (№107) пролунав останній дзвоник.
У колонії вже багато років працює загальноосвітня школа № 54 1-3 ступенів Маріупольської міської ради в Донецькій області. В якій функціонують 10, 11 та 12 класи та самовіддано працюють 10 вчителів. Засуджені залюбки йдуть на заняття: дискутують на уроках історії, української літератури, мандрують на уроках географії, вивчають англійську мову, вдосконалюють українську, а найголовніше - засвоюють моральні основи. Завдяки школі засуджені стали більш начитаними та ерудованими.
В 2017 році 7 випускників отримали атестати про повну загальну середню освіту. З вдячністю в очах, теплими словами та букетами квітів привітали вчителів випускники 12 класу. Засуджені приготували невеличку концертну програму з нагоди свята: пісні, танці, сценку.
Свято останнього дзвоника – це дещо символічне для будь-якого учня. Але, якщо для випускників звичайних шкіл - це початок дорослого життя, вибір життєвого шляху, то для засуджених жінок - це ступінь самовдосконалення, пошук сенсу життя, моральний розвиток. 

 N E W S

 N E W S

 N E W S

Олена Ярошевська,
В.о. начальника відділу соціально-виховної
та психологічної роботи
Приазовської виправної колонії
Південно-Східного МУ ВКПП МЮ (№107)


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

26.05.2017 09:57