Голова Стрийської РДА зустрівся з мешканцями села Станків

Голова Стрийської РДА зустрівся з мешканцями села Станків
В рамках робочих зустрічей з громадськістю району вчора, 24 травня, голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький провів зустріч з громадою села Станків. Разом із головою райдержадміністрації з мешканцями села спілкувались керівник управління соціального захисту населення РДА Леся Буцерко, начальник Стрийського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Львівської області Богдана Семків, начальник відділу освіти Микола Пищик, відділу культури - Людмила Курилишин, головний лікар Стрийської ЦРЛ Михайло Василишин, ст. дільничний офіцер, капітан поліції Олег Галицький, майор поліції Андрій Федевич та головний інспектор Стрийського РВ ГУ ДСНСУ Юрій Тулін. Голова райдержадміністрації розповів станківцям про основні напрямки соціально-економічного розвитку району, аналізуючи усі позитивні зрушення на Стрийщині, та про основні завдання, над вирішенням яких працюють органи виконавчої влади сьогодні. Зокрема йшла мова про реалізацію мікропроектів місцевого розвитку, завдяки яким вдалося значно покращити матеріально-технічну базу бюджетних установ району. Керівник району зауважив, що всі успіхи та напрацювання отримані завдяки щоденній праці, до якої потрібно відноситися з відповідальністю. Бо жити по європейському можна тільки завдячуючи праці, яка створює для людини, сім”Ї, суспільства всі необхідні матеріальні та духовні блага.

Далі у ході зустрічі профільні фахівці вели мову про реформування медичної галузі та урядову програму «Доступні ліки», про зміни в законодавстві при призначенні субсидій, які вступили в дію з 1 травня 2017 року, про пенсійну реформу, оптимізацію шкіл та покращення якості навчання дітей, забезпечення дошкільною освітою, про роботу закладів культурної галузі, запобігання виникненню пожеж та про роботу правоохоронних органів та ін. Зокрема майор поліції Андрій Федевич розповів про хід розслідування крадіжки, яка сталася напередодні в Станкові. Голова райдержадміністрації звернувся до мешканців села сприяти правоохоронним органам в розслідуванні злочину, щоб надалі попередити подібні факти. Мешканці села, в свою чергу, звернулися до керівника району з своїми проблемами та пропозиціями.

Це, зокрема, встановлення додаткових дорожніх знаків та забезпечення чергувань патрульних екіпажів поліції біля місцевої школи з метою запобігання виникнення ДТП, благоустрій села, запобігання підтопленню населеного пункту під час складних погодніх умов, покращення якості пасажирських перевезень та ін. Уважно вислухавши усі запитання, Василь Зубрицький надав конкретні роз’яснення та відповіді на них, а також подякував присутнім за участь у зустрічі та побажав плідної злагодженої праці на благо громади.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

25.05.2017 13:33