У Стрию провели загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня Європи

У Стрию провели загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня Європи
З 19 по 22 травня у нашому місті проводилися загальноміські заходи з нагоди відзначення Дня Європи. Так, учні та вчителі школи польської національної меншини, яка з 2003 року діє при СЗШ № 1 , підготували і провели святкову акцію до Дня Європи. У рамках акції було продемонстровано мультимедійну презентацію «Відома і невідома Польща», де можна було ознайомитися з історією Польщі, її адміністративним поділом, традиціями та звичаями, почути про співпрацю Польщі з Україною.

На святі були присутні заступник міського голови Стрия Р.Волинець, віце-консул Генерального консульства республіки Польща у Львові Рафал Коцот, професор Варшавського університету, волонтер з Польщі Марія Мусян, директор та вчителі школи польської нацменшини.

22 травня у приміщенні Стрийської міської ради відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування з представниками міської влади, приурочена Дню Європи. На запитання учнів відповів заступник міського голови Стрия Роман Волинець.

У рамках святкування Дня Європи у нашому місті проведено конкурс фотографій «Стрий – місто європейське». А також мультимедійну презентацію «Міста-побратими Стрия», яку підготували учні СЗШ №7.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

25.05.2017 12:12