У Маріуполі запрацювали антикорупційні скриньки

У Маріуполі запрацювали антикорупційні скриньки
В рамках програми «Муніципалітет без корупції» в районних адміністраціях та Центрі надання адміністративних послуг запрацювали скриньки довіри, завдяки яким кожен може надати відповідний лист, щоб попередити корупцію. Скарги розглядатимуться під особистим контролем міського голови. Про це розповів начальник управління взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції міської ради Григорій Березун.

«Громадяни можуть звертатися за фактами корупції, які їм стали відомі через ці скрині. Також на них розміщені номера телефонів, за якими маріупольці можуть звернутися зі скаргою. Ми гарантуємо абсолютну анонімність заявника», - зазначив Григорій Березун.

Розглядатимуть звернення спеціальна комісія під головуванням міського голови Вадима Бойченко. З кожного, так названого «факту», буде проведена перевірка та зроблені відповідні висновки. Начальник управління додав, що на цьому робота не завершена. Міська рада розповсюджуватиме наклейки з аналогічною інформацією у місцях з великим потоком людей: закладах освіти, лікарнях, управліннях соціального захисту.

Також скаргу можна надати через електрону приймальню на сайті Маріупольської міської ради. Перевіряти «скрині довіри» будуть один раз на тиждень. Тим, хто залишив свої контакти, повідомлятимуть про виконану роботу.



Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

25.05.2017 11:40