У Маріуполі для українських студентів відкрилася єврошкола EU Study Days

У Маріуполі для українських студентів відкрилася єврошкола EU Study Days
У Маріуполі відбулося відкриття єврошколи EU Study Days in Ukraine, яка буде працювати протягом чотирьох днів. Учасниками цього заходу стали 37 найкращих студентів з Маріуполя, Києва, Одеси, Харкова, Житомира, Дніпра, Словянська та других куточків України.

Зі слів модератора EU Study Days Володимира Єрмоленко, цей проект Представництва Європейського Союзу в Україні надає можливість українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про Європейський Союз, основні євроінтеграційні реформи та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проект має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив.

Завдяки проекту студенти отримають нові знання від найкращих фахівців з Європейського Союзу та лекторів Маріупольського Державного університету, Приазовського Державного технічного університету в області міжнародних відносин, права, політології, економіці, бізнесу, соціології, журналістиці, історії та філософії.





Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя Новости Житомира

24.05.2017 13:23