Підсумки особистого прийому громадян: потрібно підтримувати двосторонній зв’язок між податківцями і громадськістю

Підсумки особистого прийому громадян: потрібно підтримувати двосторонній зв’язок між податківцями і громадськістю
16 травня в актовому залі Стрийської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області відбувся особистий прийом громадян за участю заступника начальника ГУ ДФС у Львівській області Скиби Володимир Володимировича.

Зі своїми запитаннями до Скиби В.В. звернулось троє представників малого бізнесу, фізичних осіб - підприємців. Звернення стосувались деяких питань ведення підприємницької діяльності.

Вході прийому було обговорено ряд питань, а саме:

чи звільнення від сплати ЄСВ ФОП, які є пенсіонерами за віком?
чи повинні подавати фізичні особи-підприємці податкову декларацію про майновий стан і доходи у разі відсутності протягом звітного року доходів від господарської діяльності?

В результаті розгляду усних звернень запитувачі отримали кваліфіковані відповіді.

Особисті зустрічі з платниками податків – одна з ефективних форм роботи податківців. Це не лише створення атмосфери довіри й порозуміння з боку фіскальної служби, але і, зокрема, можливість для суб’єктів господарювання, громадян отримати відповіді від посадових осіб керівного складу обласного рівня на найактуальніші питання сьогодення щодо застосування норм податкового законодавства – саме тому потрібно постійно підтримувати двосторонній зв’язок між податківцями і громадськістю.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

23.05.2017 11:02