На Львівщині за минулу добу втопилося 3 людини

На Львівщині за минулу добу втопилося 3 людини
Вчора, 20 травня, о 13:20 год. у ВП м. Сокаль надійшло повідомлення про те, що в смт. Жвирка, Сокальського району, поблизу ЗОШ в ставку на поверхні води виявлено втопленого, 1956 року народження, жителя смт. Жвирка.Тіло загиблого, без ознак насильницької смерті, доставлено до моргу Сокальської центральної районної лікарні, про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

О 16:44 год. надійшло повідомлення про те, що в м. Радехів на водоймі очисних споруд, під час риболовлі, з власної необережності, втопився житель м. Радехів, 1946 року народження. Тіло загиблого, доставлено в морг Радехівської центральної районної лікарні.

О 19:40 год. надійшло повідомлення про те, що в озері між м. Трускавець та м. Борислав, втопився житель м. Борислава, 1985 року народження,. Фахівцями аварійно-рятувальної маневреної групи Центральної рятувально-водолазної служби Львівської області з початком світлої пори доби 21 травня організовано пошук тіла загиблого та підняття його з дна на поверхню.

Звертаємо увагу на необхідність обов’язкового дотриманні правил безпечної поведінки під час купання:

- Відпочинок на воді повинен бути тільки у спеціально обладнаних місцях
- Якщо Ви відпочиваєте разом із дітьми – не залишайте їх без нагляду
- Не заходьте у воду в нетверезому стані
- Не стрибайте зі споруд, непристосованих для цього і у місцях, де глибина та стан дна невідомі
- Не купайтеся у місцях зі стрімкою течією
- Під час купання не влаштовуйте небезпечних жартів

Знання та дотримання елементарних правил поведінки на воді - запорука безпеки вашого життя та життя ваших дітей, а також отримання задоволення від відпочинку. Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обачним та обережним.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Дрогобича Новини Трускавця

21.05.2017 10:34