У Стрию юні чемпіони залишаються без майданчика для пляжного волейболу

У Стрию юні чемпіони залишаються без майданчика для пляжного волейболу
Як пише Стрийська Федерація Волейболу на сторінці у Facebook, пройшло вже пів року від того моменту, коли ми отримали відповідь від міського голови п.Р. Шрамов'ята на петицію про будівництво майданчиків з волейболу пляжного на території СЗОШ № 10. "Прийнято рішення рекомендувати включити петицію у план соціально економічного розвитку на 2017 рік та передбачити у міському бюджеті на 2017 рік кошти на будівництво майданчиків".
Після цього петицію підтримала за активної допомоги депутатів міської ради від Об'єднання "Самопоміч" профільна комісія і комісія з бюджету. Але в кінці кінців гроші на майданчики в бюджет заплановані не були.
За цей час юні волейболісти міста Стрия прийняли участь у багатьох турнірах, юнаки СЗОШ №10 стали чемпіонами України, дівчати в той самий час перемогли на міжнародному турнірі у м.Мостиська. Ми інформуємо і надалі будемо інформувати про їх успіхи. Але хто може пояснити де зникло питання майданчиків. Чому нашим талановитим дітям не дають можливості розвивати свої нових, рухатись до нових перемог? Займатись любимим спортом, зміцнювати здоров'я. Тим більше Стрий цим літом приймає чемпіонат з пляжного волейболу. А єдині майданчики на пляжі річки Стрий знаходяться у занедбаному стані. Прошу активних Стриян приєднатись до обговорення. Можливо разом знайдемо спосіб заставити міську владу виконати обіцянку

Джерело: news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Мостиська

12.05.2017 11:04