У Жовкві провели турнір з міні-футболу серед дівчат(ФОТО)

У Жовкві провели турнір з міні-футболу серед дівчат(ФОТО)
2 травня на міському стадіоні м.Жовква «Розточчя» відбулися фінальні змагання турніру з міні-футболу серед сільських школярів фестивалю на Кубок «Золотий колос України» серед дівчат у двох вікових категоріях – 2002-2003р.н. та 2004-2005р.н.

Організаторами змагань виступили Львівська обласна та Жовківська районна організації ВФСТ «Колос» та Жовківська районна державна адміністрація. У турнірі взяли участь команди дівчат із Перемишлянського, Буського, Сокальського, Миколаївського та Жовківського районів – переможці зональних змагань.

На урочистому відкритті учасників змагань привітав начальник навчально-спортивного відділу Львівської обласної організації ВФСТ «Колос» Володимир Красін, директор Жовківської ДЮСШ Богдан Багрій, директор ДЮСШ «Юність» Ігор Савка та завідувач сектору молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації Ольга Калиновська.

Протягом усього турніру на футбольних полях тривала запекла боротьба, дівчата продемонстрували свою майстерність та волю до перемоги.

Переможцями стали

2004-2005р.н.

1м. «Розточчя» ( Жовківський р-н)

2м. «Буг» ( Сокальський р-н)

3м. «Надбужжя» ( Буський р-н)

2002-2003р.н.

1м. «Буг»( Сокальський р-н)

2м. «Надбужжя» ( Буський р-н)

3м. «Нива-2004» ( Миколаївський р-н)

Голова Львівської обласної організації ВФСТ «Колос» Лілія Білінська на урочистому закритті змагань привітала всіх учасників та вручила грамоти та медалі переможцям та призерам змагань. До нагородження дівчат долучилась і Федерація футболу Львівщини, яка передала для команд футбольні м’ячі.

Переможці змагань представлятимуть Львівщину на Всеукраїнському фінальному турнірі в м.Скадовськ в липні 2017 року.






Джерело: zhovkva-rda.gov.ua

Категорії: Новини Жовкви

03.05.2017 18:16