Голова Миколаївської РДА провів зустріч, щодо вирубки лісу на території Крупської сільської ради

Голова Миколаївської РДА провів зустріч, щодо вирубки лісу на території Крупської сільської ради
Сьогодні, 26 квітня, голова Миколаївської райдержадміністрації Тарас Оприск провів нараду з керівником ЛГП “Галсільліс” Юрієм Плішило, сільським головою с.Крупсько Романом Гарильчаком та активістами с.Крупсько щодо вирубки лісу.
Керівник “Галсільліс” зазначив, що відповідно до Акту лісопатологічного обстеження насаджень на доцільність призначення в них заходів з поліпшення санітарного стану, а саме вибіркових санітарних рубок 22 грудня 2016 року комісією в складі провідного інженера-лісопатолога відділу нагляду за дотриманням правил ведення лісового господарства ДСЛП “Львівлісозахист” Масного О.М., інженера-лісопатолога відділу нагляду та прогнозу ДСЛП “Львівлісозахист” Височанського М.М. в присутності головного лісничого Миколаївського ДЛГП ЛГП “Галсільліс” Галушки В.П. проведено лісопатологічне обстеження лісових насаджень на доцільність призначення в них заходів з поліпшення санітарного стану, а саме вибіркових санітарних рубок. Лісопатологічне обстеження проводилося шляхом опрацювання первинної документації: матеріалів лісовпорядкування, матеріалів інвентаризації осередків шкідників та хвороб лісу, переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів.
Лісопатологічне обстеження проведено рекогноцирувальним методом по ходових лініях з уточненням границь шляхом проходження по периметру ділянок та по ходових лініях з метою визначення видового складу хвороб, шкідників та інших патологій насаджень.
За результатами зустрічі дійшли згоди, що вирубка лісу на території Крупської сільської ради буде здійснюватися в присутності двох представників відповідного населеного пункту.

Джерело: mykolaiv-rda.gov.ua

Категорії: Новини Миколаєва

26.04.2017 17:53